Marco Giacosa
Pappardelle
Pappardelle на Marco Giacosa са истински специалитет, направен от меко пшенично брашно, яйца и грис от твърда пшеница. Pappardelle са по-широка версия (10 мм) на обикновените талиатели и са перфектни за сервиране към сос с месо, патица или трюфел.
250 гр.
12.00 лв.Add to cart
Pappardelle с пеперончино и естрагон
Pappardelle на Marco Giacosa са истински специалитет, направен от меко пшенично брашно, яйца и грис от твърда пшеница. Pappardelle са по-широка версия (10 мм) на обикновените талиатели.
250 гр.
12.00 лв.Add to cart
Taлиолини
Талиолини от Marco Giacosa са истински специалитет, приготвен с меко пшенично брашно, яйца и грис от твърда пшеница.
250 гр.
12.00 лв.Add to cart
Кори за лазаня
Sfoglia per lasagna са подходящи за всяка рецепта за лазаня, независимо дали е класическа или зеленчукова. Корите са направени по традиционна рецепта и са съчетани с иновативния метод на производство – студено валцуване.
250 гр.
12.00 лв.Add to cart
Талиатели
Тaлиателите на Marco Giacosa са истински специалитет, направен от меко пшенично брашно, яйца и грис от твърда пшеница.
250 гр.
12.00 лв.Add to cart
Талиатели с манатарки
Тaлиателите на Marco Giacosa са класичеси специалитет, а този вариант е овкусен с манатарки. Подходящи са да се сервират с рагу от скариди или сос с орехи и мащерка.
250 гр.
16.00 лв.Add to cart
Талиатели с мастило от сепия, розмарин и майорана
Тъмните талиатели се оцветяват с мастило от сепия и са подправени с изсушен розмарин от Ланга и пресен майоран. Идеално се съчетават със скариди и аспержи.
250 гр.
12.00 лв.Add to cart
Талиолини с трюфел
Тънки златни нишки от яйчена паста, подправени с пресни черни трюфели. Тази изтънчена паста се нуждае само от масло и поръсване с Parmigiano-Reggiano, за да се превърне в прекрасно ястие.
250 гр.
20.00 лв.Add to cart
Таярини
Отлични са и със сос от риба тон, пилешки дробчета или в комбинация с риба, с калмари, с миди и маслини. Опитайте ги и с масло от трюфел.
250 гр.
13.00 лв.Add to cart